Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Jouw Arbeidsvoorwaarden

Als je bij Stater in dienst komt ben je verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze cao biedt een mooie mix aan zekerheid en flexibiliteit. Naast een solide pensioenverzekering bieden we jou verschillende mogelijkheden om in jezelf te investeren.

Jouw Salaris

We bieden je een concurrerend salaris gebaseerd op je kennis, opleiding, ervaring en bewezen prestaties binnen de functieschaal van jouw functie. Wij volgen de arbeidsmarkt op de voet en weten dan ook dat we jou een goed en passend voorstel doen.

Naast je salaris, kom je ieder jaar in aanmerking voor een variabele beloning. De hoogte van de beloning is afhankelijk van de door jou geleverde prestaties en kan oplopen tot maximaal 15% van je bruto jaarsalaris.

Jouw Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget

Bovenop op je salaris krijg je van ons een Persoonlijk Duurzaam Inzetbaarheidsbudget. Dit budget bedraagt 18% van je bruto jaarsalaris. Als werknemer heb jij de volledige regie over dit budget. Het is vrij te besteden op de thema’s Welzijn, Preventie en Ontwikkeling. Dit leggen we graag aan je uit. Onderstaande is een greep uit het totale arbeidsvoorwaardenpakket dat Stater jou biedt. We geven je alle handvatten om werk en privé goed in balans te houden.

Welzijn

Je werkt bij de marktleider in hypothecaire dienstverlening, wat betekent dat jij je iedere dag op hoog niveau inzet om onze positie te behouden. Om je functie goed uit te oefenen vinden wij het belangrijk dat je fit en vitaal blijft. Daarom geniet je bij ons een aantrekkelijk fiscaal voordeel als je bijvoorbeeld een sportabonnement aanschaft of een nieuwe fiets koopt. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om extra vrije dagen te kopen.

Preventie

Zowel fysiek als mentaal gezond en gelukkig zijn willen we allemaal. Wij helpen je daar graag bij! Zo kun je het budget besteden aan een preventief gezondheidsonderzoek of aan een cursus stoppen met roken. Je kunt er ook voor kiezen een ‘foto’ te laten maken inzoomend op jouw financiële situatie, nu en in de toekomst.

Ontwikkeling

Bij Stater zijn we iedere dag bezig met ontwikkeling en innovatie. Wij willen jou ook graag stimuleren om in jezelf te blijven investeren. Een verbreding of verdieping van je vakkennis of toch die cursus om jouw team nog beter te coachen? Wij geven je alle ruimte.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Goed voor onze medewerkers zorgen is bij ons een basisvoorwaarde. Minstens zo belangrijk vinden wij de zorg voor de mensen om ons heen. Bij Stater vinden we het noodzakelijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij, daarom hebben wij de afgelopen jaren al vele mooie maatschappelijke initiatieven gesteund en opgestart.

Founder bij Matchpoint

Stater is sinds 2014 founder bij Matchpoint in Amersfoort. Matchpoint brengt Amersfoortse bedrijven in contact met lokale organisaties die de hulp van vrijwilligers hard kunnen gebruiken om zo hun droom of wens waar te kunnen maken.

Vergaderen op MVO locaties

Vergaderen buiten Stater? Dat doen we met behulp van Matchpoint bij lokale MVO-locaties. Verder spannen wij ons er met Matchpoint voor in om afdelingsuitjes een MVO-karakter te geven.