Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

MEET & GREET STATER

Ben je tevreden in je huidige baan, maar misschien toe aan een nieuwe uitdaging? Doordeweeks geen tijd om in te gaan op uitnodigingen? Ben je afgestudeerd of zoek je een interessante stageplek? Ben je net terug van een verre reis en aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Misschien ben je wel een ICT-er en zoek je meer verdieping in je vak? Of kan je op het hoogste salesniveau (corporate) klanten adviseren? Kortom, voor iedereen zijn er Job Opportunities bij Stater!

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseren wij onze Meet & Greet. Wij openen onze deuren voor ieder ambitieus (latent) talent en toegewijde/inspirerende professionals die wellicht nu of in de nabije toekomst onze teams willen versterken.

Het wordt een informatieve, interactieve en gastronomische middag waar wij elkaar vrijblijvend kunnen leren kennen. Op deze middag zijn er geen verplichtingen of selectiegesprekken, maar direct contact met de business of jouw (toekomstige) collega vakgenoot. Achteraf kan je beslissen of je wil solliciteren.

Onze vacatures zijn zeer divers en daarom proberen we ons programma voor deze middag ook voor een ieder aantrekkelijk te maken. Interesse?! Wees er snel bij en meld je hieronder aan.

Details Meet & Greet Stater:

Datum: Zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 15:30- 18:30 uur
Locatie: Stater, Podium 1 te Amersfoort (gratis parkeren en station Vathorst op loopafstand)

We zien je graag op 5 oktober. Wil je nu al meer weten over Stater? Bezoek onze website www.stater.nl / www.werkenbijstater.nl of klik hier om direct naar onze vacatures te gaan.

Klik hier voor de privacyverklaring

Meet&Greet