Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

MEET & GREET STATER

Ben je tevreden in je huidige baan, maar misschien toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je geen tijd om doordeweeks in te gaan op uitnodigingen? Ben je afgestudeerd, terug van een verre reis en aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Heb je een ICT achtergrond maar zoek je verdieping? Of kan je op het hoogste salesniveau (corporate) klanten adviseren?

Op zaterdag 3 november 2018 organiseren wij een Meet & Greet. Wij openen onze deuren voor ieder ambitieus (latent) talent en toegewijde/inspirerende professionals die wellicht nu of in de nabije toekomst onze teams willen versterken.

Het wordt een informatieve en interactieve ochtend waar wij elkaar vrijblijvend kunnen leren kennen. Op deze ochtend zijn er geen verplichtingen of selectiegesprekken, maar direct contact met de business of jouw (toekomstige) collega vakgenoot. Achteraf kan je beslissen of je wil solliciteren.

Onze vacatures zijn zeer divers en daarom proberen we ons programma voor deze ochtend ook voor een ieder aantrekkelijk te maken. Interesse?! Wees er snel bij en meld je hieronder aan.

Details Meet & Greet Stater:

Datum: Zaterdag 3 november 2018
Tijd: 9:30- 12:30 uur
Locatie: Stater, Podium 1 te Amersfoort (gratis parkeren voor de deur en station Vathorst op loopafstand)

We zien je graag op 3 november. Wil je nu al meer weten over Stater? Bezoek onze website www.stater.nl / www.werkenbijstater.nl of klik hier om direct naar onze vacatures te gaan.

Klik hier voor de privacyverklaring

De inschrijving is gesloten.