Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Over Stater

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland. Van het accorderen van de hypotheekaanvraag tot de laatste aflossing.

Kiezen voor Stater

Stater is voortdurend op zoek naar talent. Door onze unieke positie in de markt biedt Stater voor gedreven medewerkers een succesvolle en motiverende omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Je werkt aan projecten die ertoe doen, samen met collega-specialisten. Je gaat jouw kennis inzetten in het belang van de klant, de ontwikkeling van onze producten en daarmee de toekomst van Stater. Wat je specialisme ook is, we dagen je uit om een nieuwe inhoud aan je vak te geven. We geven je vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en verwachten dat je die gebruikt om stappen te zetten die bijdragen aan onze strategie. Afwachten en ja knikken, daar hebben we niets mee. Onze klanten ook niet overigens. Wel als je beslissingen neemt en keuzes maakt die het verschil maken en je vak slimmer en efficiënter maken… Zo ziet een dag als professional bij Stater eruit.

Onze recruiters

Mail, bel of app onze recruiters