Over Stater

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Wij ondersteunen ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland. Van het accorderen van de hypotheekaanvraag tot de laatste aflossing.

Kiezen voor stater

Stater is voortdurend op zoek naar talent. Door onze unieke positie in de markt biedt Stater voor gedreven medewerkers een succesvolle en motiverende omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Je werkt aan projecten die ertoe doen, samen met collega-specialisten. Je gaat jouw kennis inzetten in het belang van de klant, de ontwikkeling van onze producten en daarmee de toekomst van Stater. Wat je specialisme ook is, we dagen je uit om een nieuwe inhoud aan je vak te geven. We geven je vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en verwachten dat je die gebruikt om stappen te zetten die bijdragen aan onze strategie. Afwachten en ja knikken, daar hebben we niets mee. Onze klanten ook niet overigens. Wel als je beslissingen neemt en keuzes maakt die het verschil maken en je vak slimmer en efficiënter maken… Zo ziet een dag als professional bij Stater eruit.

Wat we doen

Mail, bel of app onze recruiters

ONZE RECRUITERS

Wij bekijken dan of jouw opleiding, wensen en doelstelling(en) past bij ons opgestelde stageprofiel. Staat die stageplaats gericht op jouw studie er niet tussen, maar zie jij toch raakvlakken tussen jouw opleiding en onze dienstverlening, schroom dan niet om toch contact op te nemen. We doen graag ons best om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

None

Daan Hofland
Recruiter

None

Veroniek Smits
Recruiter