Finance risk

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. 1400 collega’s bij verschillende businessunits vertrouwen op Finance & Risk voor bijvoorbeeld helder inzicht in de financiële situatie, bedrijfsresultaten en juridische ondersteuning. Zodat Stater continuïteit en groei kan creëren én bijdraagt aan het succes van onze klanten.

Vrijheid om te excelleren

Stater timmert aan de weg. Realiseert groei. We halen nog steeds nieuwe klanten binnen. De business is primair verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten. Finance & Risk bewaakt en beheerst de richting, zodat we samen de juiste dingen doen. Kom bij Stater en krijg de vrijheid om jezelf te overtreffen in je werk en loopbaan.

Sturen op cijfers

De hypotheekmarkt verandert razendsnel. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar op, de digitalisering zet door. In dit speelveld zijn de 100 collega’s van Finance & Risk verdeeld over 4 afdelingen: Legal, Risk Management & Compliance, Accounting & Finance en SMIS & Reporting. Elke afdeling levert haar eigen bijdrage. Accounting & Finance vormt het financiële hart van Stater. Wij dragen zorg voor betrouwbare financiële cijfers en vertalen dit naar verbeterplannen in lijn met Staters strategische doelstellingen. SMIS & Reporting biedt klanten dienstverlening aan op het gebied van managementinformatie en portefeuilleanalyses. Legal begeleidt alle juridische zaken bij Stater. Van onderhandeling over contracten (en het opstellen en beoordelen hiervan) tot het behandelen van claims, signaleren van nieuwe wet- en regelgeving en het adviseren over nieuwe businessinitiatieven. Is er een risico op het gebied van risk of compliance? Dan weet Risk Management & Compliance ervan. Zij realiseren risicomanagement.

None

Innovatie geeft energie

Stater wil de standaard zijn voor hypothecaire dienstverlening. Deze drive geeft onze businessunit energie. We willen nieuwe mogelijkheden benutten, op basis van actuele feiten en cijfers en de juiste ondersteuning op juridisch gebied en qua risk en compliance. Daarom zoeken we ondernemende collega’s. Gedreven, betrokken en intrinsiek gemotiveerd. Een eigen huis staat symbool voor vrijheid. Dit maken onze klanten – de hypotheekverstrekkers – waar voor 1,3 miljoen huizenbezitters. Ook werken bij Stater betekent vrijheid. Naast een royaal opleidingsbudget en het aantal verlofdagen krijg je de ruimte om flexibel en thuis te werken, en om met veel zelfstandigheid je werk en ontwikkeling vorm te geven.

None

Wat we doen