It services

Een eigen huis kopen staat voor vrijheid. Dit maakt Stater waar voor meer dan een miljoen huizenbezitters. Onze slimme IT vormt de basis. Zoek jij een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, onderling vertrouwen en inhoudelijke complexiteit? Kom bij Stater en krijg de ruimte om het maximale uit je werk en loopbaan te halen.

ONTZORG DE CONSUMENT

Een hypotheekaanvraag regelen in 1 dag? Al je hypotheekgegevens online realtime inzien? Wij maken het waar! Op de businessunit IT Services werken zo’n 400 IT-collega’s in scrumteams elke dag aan een handiger en sneller hypotheekproces. Zodat onze klanten hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

VAN AANVRAAG TOT DE LAATSTE AFLOSSING

Bij Stater werken we samen aan een mooi product met een kop en een staart: het hypotheekproces, van aanvraag tot de laatste aflossing. Dit geeft veel voldoening. Het hypotheekproces digitaliseert razendsnel. Wat uiteraard nooit ten koste mag gaan van de betrouwbaarheid van honderdduizenden lopende hypotheken in ons systeem. Je begrijpt: inhoudelijke puzzels in een complex IT-landschap. Ook komend jaar zet de digitalisering door. Zo wordt het voor consumenten mogelijk om met hun mobiele telefoon een declaratie voor het bouwdepot in te sturen, waarna deze in 1 dag wordt verwerkt volgens STP (Straight Through Processing). Ook wijzigingen vanuit hypotheekverstrekkers gaan we nog veel sneller verwerken.

None

JOUW TALENT KRIJGT ALLE RUIMTE

Werken bij IT Services betekent: veel eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid om in vertrouwen je werk goed te doen. Om bijvoorbeeld flexibel en thuis te werken, als dit past bij je werkzaamheden. Waarbij we uiteraard op elkaar kunnen bouwen. Collega’s bij IT Services staan voor elkaar klaar, ook (juist!) als de druk flink oploopt en deadlines naderen. Naast een zeer ruim opleidingsbudget profiteer je van het doorgroeiperspectief van een grote organisatie. We dagen je daarbij uit om breed te denken: geef richting aan jouw ideale carrière. Ook bieden we jou een uitstekend salaris plus een groot aantal verlofdagen. Want jij bepaalt de koers van je leven en loopbaan. Net zoals onze hypotheken symbool staan voor de vrijheid om zelf je leven vorm te geven.

None

WAT WE DOEN