Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Agile Projectmanagement

Stater is volop in transitie. Agile Projectmanagment draagt hier belangrijk aan bij. Jouw talent krijgt alle ruimte. Want ook komend jaar willen we vooruit. Vlotter, digitaler en efficiënter gaan werken. Help jij onze klanten om 1,3 miljoen huizenbezitters te verrassen met nóg betere dienstverlening?

Onze vacatures

Ruimte voor jouw talent

Een eigen huis staat voor onafhankelijkheid. Voor zelf je leven vormgeven. Stater draagt hieraan bij voor zo’n 40% van de hypotheekmarkt. Met jouw talent help jij ons het verschil te maken. In ruil bieden we jou alle ruime om te groeien en jezelf te overtreffen. Zet jij je talent in voor een mooie carrière die voldoening geeft?

Project Management

In de businessunit Agile Projectmanagement werken zo’n 25 collega’s. Dit zijn (Manager) Product Owners en PMO’ers. Samen managen wij de volledige project managementportefeuille binnen Stater. De Product Owners geven leiding aan de scrumteams, de PMO’ers ondersteunen de Product Owners met planningen en rapportages. In onze project managementportefeuille zitten veranderingen vanuit klantwensen – maar bijvoorbeeld ook wijzigingen door nieuwe wet- en regelgeving.

Samen leiden we alle veranderingen binnen Stater in goede banen. Komend jaar speelt verdere digitalisering een grote rol in onze businessunit. Steeds meer hypotheekverstrekkers introduceren voor hun klanten een online hypotheekplatform. Ook de introductie van de Europese Privacy Verordening (EPV) betekent voor Stater een ingrijpende change. De (Manager) Poduct Owners en PMO’ers bewaken de planning en voortgang van changes en houden contact met de stakeholders.

Waar sta jij over 10 jaar?

Digitalisering heeft veel impact op de business van Stater. We bedienen klanten en consumenten steeds sneller. Tegelijk gebeuren er steeds minder werkzaamheden handmatig. Daarom zet Stater in op blijven leren, flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid. Zodat collega’s de ruimte krijgen om te excelleren. Als grootste serviceprovider in de hypotheekmarkt zijn de interne mogelijkheden enorm.

Zoek jij een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en perspectief? Ontdek onze open werksfeer, uitstekende opleidings- en doorgroeikansen, mogelijkheden om flexibel en thuis te werken plus veel verlofdagen. Kortom: kom bij Stater en krijg de ruimte om je werk en leven vorm te geven.

Wat we doen