Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Staff

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Van HR tot inkoop, corporate communicatie, CI Experts, Agile Coaches, facilitaire diensten en de receptie: de 25 collega’s van onze ondersteunende afdelingen vormen samen Staff.

Onze vacatures

Gewend zijn om snel te schakelen

Van HR tot inkoop, corporate communicatie, CI Experts, Agile Coaches, facilitaire diensten en de receptie: de 25 collega’s van onze ondersteunende afdelingen vormen samen Staff. ‘Dynamiek’ kenmerkt de werksfeer. Een divers gezelschap aan collega’s van alle leeftijden werkt aan de meest verschillende projecten. Dit maakt dat wij ons open opstellen. Gewend zijn om snel te schakelen.

Dynamisch en divers

De corebusiness van Stater is het hypotheekproces. Alles wat wij doen is erop gericht om dit optimaal te ondersteunen. Denk aan: de juiste collega’s vinden en behouden. Scherp inkopen.

Aansprekende communicatie-uitingen ontwikkelen. Het Agile-gedachtegoed verspreiden binnen de organisatie. Teams helpen om efficiënt te werken. Gastvrijheid tonen in een prettig gebouw met uitstekend restaurant. Wij creëren de voorwaarden waarbinnen Stater kan excelleren.

Wat we doen