Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Hans Grit

Test Engineer & Scrum Master E-servicing

“Een soepel hypotheekproces voor vele woningbezitters”

“Na een detacheringsopdracht van een jaar kreeg ik vorig jaar de kans om intern aan het werk te gaan bij Stater. Hier ging ik graag op in, omdat Stater mij veel kansen biedt. Een complex IT-landschap met veel uitdagingen en een goed platform om me verder te ontwikkelen. Tijdens mijn sollicitatie gaf ik aan dat ik me graag verder wilde ontwikkelen als Scrum Master. Al na drie maanden kreeg ik de kans om mijn functie uit te breiden met deze rol. Als Scrum Master coach ik het team in het agile proces.

Het team verder helpen

In mijn rol zijn vooral de soft skills belangrijk. De Scrum Master helpt de teamleden met communicatie, coördinatie en samenwerking om samen de sprintdoelen te halen. Daarnaast houd ik zoveel mogelijk verstoringen weg bij het team. Zo ligt de focus van het team optimaal bij de change waaraan wij ons gecommit hebben bij de start van de sprint. Dit is een rol die me goed bevalt. Zeker binnen Stater, waarin ik steeds met veel verschillende mensen schakel. Ik zet mijn communicatieve vaardigheden in om mijn team verder te helpen.

Een vlotte dienstverlening

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Daardoor hebben we te maken met veel verschillende klanten en klantwensen. Al die klanten wil je op een goede manier bedienen. Ons team ‘E-servicing 2’ bestaat uit acht personen. Wij richten ons op digitalisering, op een steeds vlottere online dienstverlening voor hypotheekverstrekkers en hun klanten. Binnen digitalisering voeren we projecten uit die bijdragen aan een soepel hypotheekproces voor vele woningbezitters.”