Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Joost Danse

Product Owner Digitalisering

“De schouders eronder, samen zaken beter maken”

“Sinds mijn start bij Stater in 2014 heb ik diverse functies bij verschillende business units gehad. Ik ben destijds begonnen bij Operations, groeide door naar een staffunctie, werkte een tijd als Consultant en ook een periode als Demand Manager. Als Product Owner ben ik momenteel verantwoordelijk voor de backlog van een aantal scrumteams. Mijn team realiseert vernieuwende producten, zoals online portals en apps.

Boven de materie én in details

Het is mijn verantwoordelijkheid dat we changes voor klanten tijdig, binnen budget en volgens kwaliteitseisen opleveren. Mijn werk is enorm gevarieerd en inhoudelijk uitdagend. ’s Ochtends heb ik bijvoorbeeld een dagstart met het team, ’s middags een requirements-sessie met een klant en aan het einde van de dag nog een call met de directie. Dit vraagt van mij dat ik boven de materie sta én in de details kan duiken.

Wij zijn ‘probleemoplossers’

Bij Stater werken de meest verschillende mensen, met totaal verschillende achtergronden. Zelf heb ik Geschiedenis gestudeerd. Als ik kijk naar wat ons bindt, dan zie ik dat bij Stater ‘probleemoplossers’ werken: we zetten de schouders eronder en willen de zaken samen beter maken. Je kunt dan ook bij iedereen binnenlopen, het is een platte organisatie. De werkdruk is hoog en we werken met korte agile-sprints. Daardoor is geen dag hetzelfde en is de sfeer levendig. Dit past bij mij.”