Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Ridvan Demirel

Demand Manager

“Mijn leidinggevende vroeg naar mijn ontwikkelwensen”

“Na mijn studie Commerciële Economie werkte ik mee aan een project bij een grote bank. Vervolgens kon ik in 2015 aan de slag bij Stater. Als Demand Manager zorg ik dat Stater changes realiseert voor onze klanten. Het geeft mij een kick om het proces van intake tot realisatie in goede banen te leiden.”

Naast Operations en IT

Om dit waar te maken, werk ik veel samen met collega’s van diverse business units. Binnen Stater heerst een open cultuur die dit ook mogelijk maakt. Zo’n honderd meter van ons team af werken de mensen van Operations. Een blok verder vind je de IT’ers. Dit vind ik prettig aan het werken bij Stater. Wat me ook goed bevalt, is dat ik veel vrijheid krijg om mijn werk goed te doen. Zo is thuiswerken mogelijk, net als flexibel werken. Als ik mijn doelen maar helder voor ogen houd.

Master bedrijfskunde

Als je ambitie hebt, biedt Stater volop kansen. Ik was 24 jaar toen ik bij Stater kwam werken. In de eerste gesprekken met mijn leidinggevende kwam het onderwerp ‘groeipad’ al ter sprake. Ik gaf aan dat ik een wel een master Bedrijfskunde zou willen doen. Inmiddels volg ik deze opleiding naast mijn werk, zodat ik in de toekomst een mooie carrièrestap kan maken. Op de hypotheekmarkt ben ik nog lang niet uitgekeken. De markt is complex en enorm interessant. Ik blijf me verbazen!”