Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Ronald van Putten

Senior Medewerker Ontvangsten

“Elke handeling telt en moet met dezelfde aandacht gebeuren”

“Ik werk nu acht jaar bij Stater. De eerste drie jaar als Medewerker Ontvangsten, inmiddels als Senior Medewerker Ontvangsten. Mijn werk is heel divers. Het kan gaan om vragen vanuit andere afdelingen tot complexere verzoeken. Ook heb ik regelmatig overleg met klanten en collega’s. En in afdelingsoverstijgende projectgroepen pak ik met collega’s verbeterpunten voor Stater op.

Steeds beter samenwerken

Doordat Stater alle dienstverlening in huis heeft, behalen we veel efficiency-voordeel voor de klant. Dit betekent wel dat er veel afstemming nodig is tussen collega’s en afdelingen. Bij correctie van een extra aflossing voer ik bijvoorbeeld de correctie uit, maar een andere afdeling de rentevergoeding. Ik ken veel collega’s binnen Stater. Samen richten we ons op steeds beter samenwerken en een betere service voor de klant. Het werken en netwerken met alle verschillende collega’s vind ik het leukste onderdeel van mijn werk. Ik krijg er energie van.

Uitblinken op onze afdeling?

Om uit te blinken op onze afdeling moet je communicatief vaardig zijn en goed kunnen samenwerken. Tegelijkertijd heb je inzicht in processen nodig en moet je nauwkeurig zijn. Ons werk bevat veel repeterende handelingen en we verwerken tot wel 120.000 ontvangsten per maand! Elk van die ontvangsten gaat om geld van huizenbezitters in Nederland. Iedere handeling telt en moet met aandacht gebeuren. Tot slot moet je goed feedback kunnen geven en ontvangen. Bij Stater willen we onszelf scherp houden en continu blijven verbeteren.”