Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Tamara Lit

Senior Medewerker Reporting

“Ons werk is enorm divers: geen klantvraag is hetzelfde”

“In september 2011 startte ik bij Stater als Medewerker Reporting. Inmiddels ben ik als Senior Medewerker Reporting verantwoordelijk voor het vastleggen van de spaarwaardes voor hypotheekverstrekkers in ons systeem. Het gaat om de ‘spaarpotjes’ bij spaarhypotheken, een hypotheekvorm die nu niet meer afgesloten wordt.

Veel soorten hypotheken

Voor wie houdt van cijfers en van ingewikkelde materie, is werken in de hypotheekbranche een absolute aanrader. Zéker bij Stater. Er zijn vanuit het verleden veel verschillende soorten hypotheken die wij vastleggen – en Stater werkt voor veel hypotheekverstrekkers. Ons werk is inhoudelijk complex en enorm divers: geen klant(vraag) is hetzelfde. Samen zetten we ons in om de juiste cijfers over te dragen en denken we mee met de klant over nieuwe diensten en innovaties. We komen dan ook regelmatig bij klanten over de vloer.

Energie in de teams

Ons bedrijf werkt lean en agile, dit brengt een doelgerichte energie in de teams. Alle collega’s op onze afdeling werken de eerste vijf werkdagen van de maand aan de maandafsluiting. Tijdens deze dagen gaan we samen écht vol voor ons doel, zetten net dat stapje extra om de rapportages voor klanten op te leveren. Dit geeft een boost aan de teamspirit, het zijn elke keer weer bijzondere dagen. Kortom: we werken hier op een prettige manier samen aan een mooi product. Dat bevalt me goed.”