ONZE SOLLICITATIEPROCEDURE

Je sollicitatie bij Stater begint met een online sollicitatie, het sollicitatieformulier staat onderaan elke vacature. Behalve je CV kijken we met name naar je algemene motivatie om voor Stater te werken, en in het bijzonder naar je motivatie voor de betreffende functie. Wij streven er naar om binnen uiterlijk 4 werkdagen een reactie te geven op jouw sollicitatie.

HET EERSTE GESPREK

Sluiten je CV en motivatie aan bij het door ons gezochte profiel, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek zal je doorgaans voeren met een vacaturehouder en onze recruiter of een andere direct collega van de vacaturehouder. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op je werkervaring, je motivatie en je persoonlijkheid.

HET TWEEDE GESPREK

Als het eerste gesprek positief is gebleken volgt een tweede gesprek. Naast een korte check op je inhoudelijke kennis, is dit gesprek in het bijzonder bedoeld om te beoordelen of er naast een inhoudelijke match ook op persoonlijk gebied voldoende aansluiting is.

DE LAATSTE STAPPEN RICHTING CONTRACT

Als je dit alles goed doorloopt doen we je per mail een arbeidsvoorwaardelijk aanbod (een Personal Benefit Statement) en zul je zelf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente moeten aanvragen. Net als alle andere financiële instellingen in Nederland, voert Stater voor indiensttreding een Pre-Employment Screening uit voor al haar toekomstige medewerkers om hun integriteit te toetsen. De Pre-Employment Screening is van toepassing op alle medewerkers die bij of voor Stater gaan werken.

De totale wervingprocedure neemt gemiddeld 4 weken in beslag. Het aannametraject neemt vervolgens ook 2 tot maximaal 4 weken in beslag.