None

Vacature

Stage Datalab

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer over Dockerizen/Kubernetes/DWH.

Solliciteren Lees verder

Over Stater

Wie zijn wij?

Wie is Stater eigenlijk? Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord, dus wij leggen je graag uit wat we doen. Binnen stater ontwikkelen en leveren wij hypothecaire diensten en platformen voor externe geldgevers. Met onze producten en diensten beheren wij 40% van de hypotheken in Nederland. Werken bij ons is dus werken bij een organisatie die midden in de maatschappij staat met producten die veel Nederlandse gezinnen (indirect) raken. Onze klanten zijn o.a. grote Nederlandse banken en andere geldverstrekkers.

None

Over deze functie

Wat ga je doen?

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland. Stater verleent als Business-2- Business organisatie maatwerk services aan verschillende hypotheekverstrekkers/ banken. Dit doen we met circa 1.400 ambitieuze professionals vanuit ons kantoor in Amersfoort Vathorst, op 5 minuten lopen vanaf het station.

Jij maak deel uit van het Datalab, een relatief nieuwe afdeling gevormd door energieke data scientists. Met passie voor data en model/ product ontwikkeling helpen zij onze klanten vooruit. We bouwen producten, tools en modellen, op basis van Big Data, predictive modelling, Machine Learning, AI, Deep Learning, Neural Networks, NLP en nog meer!

“Experimenting, exploring en ideation”, als we uit de data-analyse en inzichten zien dat we iets moois in handen hebben, krijgen we de handen op elkaar en gaan we bouwen aan een product. Kennisintensief én ontzettend leuk. We leren van elkaar en vinden snel de weg naar het live zetten en implementeren van het product. Denk bijvoorbeeld aan een prepayment model; forecasting modellen; fraude monitoring; retentiemodel; selectie tool voor investeerders; BKRu0002matching; AI email routing, AI Document Classification, blurring en anonymisation.

Middels experimenten en continu valideren van data en inzichten kan Stater met het Datalab relevante nieuwe producten naar haar klanten brengen met een kortere time to market. We zijn direct in contact met (grote) klanten en gaan vaak samen met de klant verder het proces in, co-creatie. Ook werken we nauw samen met andere afdelingen binnen Stater, de business consultants en relatiemanagers, IT, maar ook legal en BI-beheer teams.


Overtuigd? Direct solliciteren

Skills

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een Master student in Data Science / Business Analytics / Econometrie of vergelijkbaar?

Vanaf begin 2023 bieden wij een stageplaats aan! Je hebt een grote interesse voor data, innovatie en nieuwe productontwikkeling. Ook heb je kennis van SQL en Python of R en daarbij al enige ervaring opgedaan met het bouwen van datasets en met modelleren.

Je krijgt van ons de vrijheid en verantwoordelijkheid, afgestemd op je behoefte en ervaring. We bieden je een innovatieve, experimentele en state-of-art werkomgeving in een dynamisch en kennisintensief team in een groeiende organisatie. Je krijgt van ons de mogelijkheid om zelf je use cases vorm te geven. Kennis van de hypotheekmarkt is niet noodzakelijk.

None

Wat bieden we je aan?

Als je bij ons komt werken bieden wij jou het volgende:

  • Een gave ervaring in een interessante en veranderlijke omgeving waar je echt iets kunt
  • betekenen;
  • Een enthousiast team van professionals om je heen die je graag inspireren en open
  • staan voor jouw inbreng en nieuwe inzichten;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief; Flexibel werken, veel zelfstandigheid;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Aanvangsdatum mogelijk vanaf 1 september 2022 (alternatief is bespreekbaar);
  • Duur 5-10 maanden

Sollicitatiebrief en CV mogen naar Roy Rops, roy.rops@stater.nl , Lead Data Lab.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Saskia Hamchaoui, Recruiter via 0657037492 of Saskia.Hamchaoui@stater.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren Contact

Gerelateerde vacatures

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer o…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen wanneer je een vraag krijgt om inzicht te leveren en jij zelf de data induikt om hier het antwoord op te vinden? …

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer