None

Vacature

Stage Datalab Data Quality

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer over Data Quality en intelligente monitoring.

Solliciteren Lees verder

Over Stater

Wie zijn wij?

Wie is Stater eigenlijk? Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord, dus wij leggen je graag uit wat we doen. Binnen stater ontwikkelen en leveren wij hypothecaire diensten en platformen voor externe geldgevers. Met onze producten en diensten beheren wij 40% van de hypotheken in Nederland. Werken bij ons is dus werken bij een organisatie die midden in de maatschappij staat met producten die veel Nederlandse gezinnen (indirect) raken. Onze klanten zijn o.a. grote Nederlandse banken en andere geldverstrekkers.

None

Over deze functie

Wat ga je doen?

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland. Stater verleent als Business-2-Business organisatie maatwerk services aan verschillende hypotheekverstrekkers/ banken. Dit doen we met circa 1.400 ambitieuze professionals vanuit ons kantoor in Amersfoort Vathorst, op 5 minuten lopen vanaf het station. 

Jij maak deel uit van het Datalab, een relatief nieuwe afdeling gevormd door energieke data scientists. Daarnaast werk je nauw samen met Data Quality Analisten in het team Data Management. Met passie voor data en model/ product ontwikkeling helpen deze nieuwe teams onze klanten vooruit.

“Experimenting, exploring en ideation”, als we uit de data-analyse en inzichten zien dat we iets moois in handen hebben, krijgen we de handen op elkaar en gaan we bouwen aan een product. Kennisintensief én ontzettend leuk. We leren van elkaar en vinden snel de weg naar het livezetten en implementeren van het product. Denk bijvoorbeeld aan een prepayment model; forecasting modellen; fraude monitoring; retentiemodel; selectie tool voor investeerders; BKRu0002matching; data quality services.

Middels experimenten en continu valideren van data kan Stater met het Datalab ism Data Management mogelijk relevante nieuwe producten naar haar klanten brengen. Zo is er interesse in een experiment om de kwaliteit van datastromen en berichtenverkeer te observeren met complexere statistische modellen en machine learning- Data Observation.


Overtuigd? Direct solliciteren

Skills

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een student in Toegepaste Wiskunde, Data Science / Artificial Intelligence of vergelijkbaar?

Vanaf september 2022 bieden wij een stageplaats aan! Je hebt een grote interesse voor data,innovatie en nieuwe productontwikkeling. Ook heb je kennis van SQL en Python of R en daarbij al enige ervaring opgedaan met het bouwen van datasets en met modelleren. Je krijgt van ons de vrijheid en verantwoordelijkheid, afgestemd op je behoefte en ervaring. We bieden je een innovatieve, experimentele en state-of-art werkomgeving in een dynamisch en kennisintensief team in een groeiende organisatie. Kennis van de hypotheekmarkt is niet noodzakelijk.

Je opdracht is om fouten in data(-stromen) te detecteren op grote datasets of juist in real-time stromen. Maar hoe jij dit doet is aan jou!

None

Wat bieden we je aan?

Als je bij ons komt werken bieden wij jou het volgende:

  • Een gave ervaring in een interessante en veranderlijke omgeving waar je echt iets kunt
  • betekenen;
  • Duur 5-10 maanden;
  • Een enthousiast team van professionals om je heen die je graag inspireren en open
  • staan voor jouw inbreng en nieuwe inzichten;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief; Flexibel werken, veel zelfstandigheid;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Aanvangsdatum vanaf 1 september 2022 (alternatief is bespreekbaar);

Sollicitatiebrief en CV mogen naar Roy Rops, roy.rops@stater.nl , Lead Data Lab.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Saskia Hamchaoui, Recruiter via 0657037492 of Saskia.Hamchaoui@stater.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren Contact

Gerelateerde vacatures

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer over D…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen wanneer je een vraag krijgt om inzicht te leveren en jij zelf de data induikt om hier het antwoord op te vinden? …

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer