None

Vacature

Stage HRM

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en verantwoordelijke meewerkstage en wil je betrokken zijn bij diverse projecten? Dan zoeken wij jou! Als stagiair(e) HRM krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen tot volwaardig HR-professional.

Solliciteren Lees verder

Over Stater

Wie zijn wij?

Wie is Stater eigenlijk? Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord, dus wij leggen je graag uit wat we doen. Binnen stater ontwikkelen en leveren wij hypothecaire diensten en platformen voor externe geldgevers. Met onze producten en diensten beheren wij 40% van de hypotheken in Nederland. Werken bij ons is dus werken bij een organisatie die midden in de maatschappij staat met producten die veel Nederlandse gezinnen (indirect) raken. Onze klanten zijn o.a. grote Nederlandse banken en andere geldverstrekkers.

None

Over deze functie

Wat ga je doen?

Als HRM Stagiair(e) krijg jij de kans om verschillende aspecten van het HR-vak te ontdekken. Je krijgt vaste taken zoals het bijhouden van de HR inbox, alles rondom de onboarding van nieuwe collega’s en de afwikkeling van collega’s die uit dienst gaan. Verder loop je mee met onze HR-officers en HR-adviseurs, zij houden zich bezig met allerlei onderwerpen zoals verzuim, organisatieontwikkeling en arbeidsrecht. Samen met jou bekijken wij we aan welke lopende projecten je gaat meewerken. Vind je het interessant om mee te kijken bij Recruitment? Dan kan dat ook!


Overtuigd? Direct solliciteren

Skills

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een stagiair die zich gedurende een meewerkstage graag vastbijt in een uitdagende opdracht binnen een complexe, maar veilige omgeving. Je bent enthousiast, toont initiatief, en hebt zin om de theorie die je in je opleiding hebt geleerd eindelijk in de praktijk te brengen. Kortgezegd; je bent leergierig en tegelijkertijd ook proactief. Als je eenmaal je draai hebt gevonden, voel je je vrij om je ideeën met ons en met je andere collega’s binnen Stater te delen. We vinden het belangrijk dat je positief kritisch durft te zijn en ondernemend bent. Verder vind je het leuk om zowel strategisch als operationeel bezig te zijn met de diverse thema’s. Op dit moment volg je een HBO-of WO opleiding met studierichting HRM, Bedrijfskunde HR, of een andere vergelijkbare studie. Je zit in het derde jaar en bent opzoek naar een meeloopstage bij een interessante omgeving als Stater.

None

Wat bieden we je aan?

Ben jij enthousiast en toon jij initiatief? Ben je leergierig en tegelijkertijd proactief? Dan zijn wij opzoek naar jou! We vinden het belangrijk dat je positief kritisch durft te zijn en ondernemend bent. Je durft dingen aan te pakken en schroomt niet om vragen te stellen. Verder vind je het leuk om naast operationele taken ook bezig te zijn met tactisch en strategische taken.

Op dit moment volg je een derdejaars HBO- of WO opleiding met studierichting HRM, Bedrijfskunde of andere vergelijkbare studies.

Als je bij ons komt werken bieden wij jou het volgende:

  • Een ontzettend gave ervaring in een interessante HRM omgeving waar je echt iets kunt betekenen;
  • Directe begeleiding.
  • Een enthousiast team van professionals om je heen die je graag inspireren en open staan voor jouw inbreng en nieuwe inzichten;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief;
  • Flexibel werken, veel zelfstandigheid;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Duur 5-10 maanden.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Saskia Hamchaoui, Recruiter via 0657037492 of Saskia.Hamchaoui@stater.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren Contact

Gerelateerde vacatures

Heeft digitalisering en commercieel denken jouw interesse? En ben je op zoek naar een stage opdracht met impact? Dan ben jij de stagiair die wij zoek…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer over D…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer