None

Vacature

Stage ICT (Systeembeheer)

Wat zeg je als iemand vraagt wat je nu precies doet?“Ik zorg er met mijn kennis voor dat alle medewerkers bij Stater gebruik kunnen maken van onze werkplekken en systemen.”

Solliciteren Lees verder

Over Stater

Wie zijn wij?

Wie is Stater eigenlijk? Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord, dus wij leggen je graag uit wat we doen. Binnen stater ontwikkelen en leveren wij hypothecaire diensten en platformen voor externe geldgevers. Met onze producten en diensten beheren wij 40% van de hypotheken in Nederland. Werken bij ons is dus werken bij een organisatie die midden in de maatschappij staat met producten die veel Nederlandse gezinnen (indirect) raken. Onze klanten zijn o.a. grote Nederlandse banken en andere geldverstrekkers.

None

Over deze functie

Wat ga je doen?

Als stagiair maak je deel uit van de afdeling IT Operations (Shared Service Teams Frontoffice & Workspace). Leuk om te weten is, dat deze afdeling twee grote datacenters beheert met meer dan 2800 virtuele servers 40 gb netwerkspeed, waarin meer dan 4 petabyte aan data wordt opgeslagen. Dit zou 10 km gestapelde cd rom schijven aan data zijn!

Tijdens je stage hou jij je bezig met het adviseren, implementeren, beheren en optimaliseren van de technische infrastructuur van Stater. Binnen een team van ervaren collega’s lever je een belangrijke bijdrage. Je voert diverse taken uit op het gebied van kantoorautomatisering. Deze diensten omvatten onder anderen telefonie, werkplekapparatuur, randapparatuur en technisch en functioneel softwarebeheer.

Daarnaast help je onze collega’s bij de Supportdesk met de eerstelijns vragen. Je draagt zorg voor het plaatsen van PC’s op de werkplekken, je lost incidenten en calls op en helpt mee met het verhelpen van stroringen.


Overtuigd? Direct solliciteren

Skills

Naar wie zijn wij op zoek?

Vanaf september 2024 hebben wij ruimte voor een stagiair die ons team komt versterken met veel kennis en enthousiasme! Je bent communicatief vaardig, je bent representatief en je steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Wij geven jou graag de kans om de theorie toe te passen in de praktijk samen met een team ervaren medewerkers.

Volg jij een MBO opleiding (niveau 4) richting ICT, en ben je op zoek naar een meeloopstage bij een interessante omgeving? Stuur dan gerust een berichtje!

None

Wat bieden we je aan?

Als je bij ons komt werken bieden wij jou het volgende:

  • Een gave ervaring in een interessante en veranderlijke omgeving waar je echt iets kunt betekenen;
  • Directe begeleiding;
  • Een enthousiast team van professionals om je heen die je graag inspireren en open staan voor jouw inbreng en nieuwe inzichten;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief;
  • Flexibel werken, veel zelfstandigheid;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Aanvangsdatum mogelijk vanaf medio september 2024 (anders in overleg);
  • Duur 5-10 maanden.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Daan Koorstra, Recruiter via of d.koorstra@stater.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteren Contact

Gerelateerde vacatures

Interesse in een stage bij Stater maar staat jouw gewenste stage momenteel niet in de lijst met vacatures? Stuur dan toch je CV en motivatie! Onze Re…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen wanneer je een vraag krijgt om inzicht te leveren en jij zelf de data induikt om hier het antwoord op te vinden? …

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000
Solliciteer