Groei mee met Stater

Stage

Samen groeien en ontwikkelen vinden wij belangrijk, daarom hebben wij het hele jaar door uitdagende stages binnen verschillende afdelingen. Zo ontwikkel jij jezelf verder als professional. Hiermee ligt jouw carrièrepad in je eigen handen; je zal niet de eerste zijn die in zijn of haar tijd bij Stater een compleet nieuwe specialisatie ontdekt waar ze interesse in hebben.

None

Filter

Dienstverband

Locatie

Open sollicitatie

Interesse in een stage bij Stater maar staat jouw gewenste stage momenteel niet in de lijst met vacatures? Stuur dan toch je CV en motivatie! Onze Recruiters nemen je sollicitatie in behandeling en n…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000

Stage ICT (Systeembeheer)

Wat zeg je als iemand vraagt wat je nu precies doet?“Ik zorg er met mijn kennis voor dat alle medewerkers bij Stater gebruik kunnen maken van onze werkplekken en systemen.”

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000

Stage Data Support Consultant

Gaat jouw hart sneller gaat kloppen wanneer je een vraag krijgt om inzicht te leveren en jij zelf de data induikt om hier het antwoord op te vinden? Dan ben jij misschien wel de stagiaire Data Suppor…

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000

Stage Datalab Data Quality

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer over Data Quality en intelligente monitoring.

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000

Stage Datalab

Met interesse voor data en innovatie doe je ervaring op in Machine Learning, Deep Learning, Neural Networks of NLP. Ook leren we je graag meer over Dockerizen/Kubernetes/DWH.

Amersfoort Fulltime €45.000 - €75.000

Bel ons

Onze recruiters

Zie jij een carrière bij ons helemaal zitten? We staan je graag te woord over onze vacatures. Wij werken op een prettige manier samen met een aantal voorkeurs-leveranciers. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Eldert Wijkstra

Legal, Finance, Change & Risk

Lucienne de la Haije

Data & Technology

Saskia Hamchaoui

Stages & Operations

Basir Herawi

Technology

We zijn aan het werven!

Zie je niet direct een vacature die bij jou past, maar denk je wel een goede match te zijn? Wij verwelkomen open sollicitaties! Neem vandaag nog contact met ons op.