Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Stages

Wanneer je bij Stater een stage doet, krijg je de mogelijkheid om een interessante rol aan te nemen bij de grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland.

Stage lopen bij Stater

Elk jaar verwelkomen wij met plezier 3e– of 4e-jaars studenten op onze verschillende afdelingen met hun disciplines. Denk hierbij o.a. aan: IT, HR, Sales, Marketing of Finance. Samen met onze stagebegeleiders bieden we een mooi pakket aan werkzaamheden dat aansluit op jouw gekozen studie en interessegebied.

Je maakt bij Stater deel uit van een team, dat wil zeggen dat je als volwaardige collega je plaats inneemt en jouw reeds opgedane theoretische kennis, met bevlogen coaching van ons, in de praktijk kan brengen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én je footprint achter te laten. Na deze stageperiode neem je gegarandeerd een grote dosis extra opgedane kennis- en ervaring mee.

Stage vacatures

Hieronder vind je de stageprofielen die wij op dit moment voor de aankomende stageperiode aanbieden. Als er een stageplaats in jouw interessegebied tussen staat en je bent enthousiast, neem dan snel contact met ons op.

Wij bekijken dan of jouw opleiding, wensen en doelstelling(en) past bij ons opgestelde stageprofiel. Staat die stageplaats gericht op jouw studie er niet tussen, maar zie jij toch raakvlakken tussen jouw opleiding en onze dienstverlening, schroom dan niet om toch contact op te nemen. We doen graag ons best om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Onze recruiters

Mail, bel of app onze recruiters